Ik ben Daniëlle

Leuk dat je graag wilt weten met wie je zaken doet. Mijn naam is Daniëlle van den Brandt – Janssen en ik ben getrouwd met Lex en moeder van Kaylee. Ik ben ook het creatieve en communicatietechnische brein achter De Stijlmakers. Mooie dingen ontwerpen is mijn passie en ik vind het heel erg gaaf om nieuwe en creatieve ideeën te bedenken. Ben je op zoek naar een mooi ontwerp, wil je een communicatieve sterke tekst of heb je een duwtje in de goede richting nodig op het gebied van een marketingplan? Dan ben je bij mij aan het goede adres!

Mijn sterke punten

Communicatie

Niet voor niets heb ik de opleiding Communicatie management gevolgd aan de Fontys te Eindhoven. Hierdoor heb ik veel kennis van het neerzetten van een merk, het realiseren van huisstijlen en ideeën en het bedenken van marketingplannen om je dienst of product beter in de markt te krijgen.

Creatie

Ik vind het gaaf om dingen te maken, van het ontwerpen van een huisstijl tot het bouwen van je website. Photoshop en InDesign zijn mijn beste vriend en ik ben helemaal thuis in het bouwen in WordPress. Wat je ook wilt, ik kan het ongetwijfeld voor je maken, van banner tot website.

Content

Het begrip ‘Content’ is heel breed, maar of je nu een gevulde website wenst, een complete brochure wilt opzetten of bijvoorbeeld bruikbare tekst wilt die breed ingezet kan worden, van op je website tot aan bijvoorbeeld Facebook of LinkedIn, ik maak de mooiste en bruikbaarste content voor jou.

Mijn rol bij De Stijlmakers

Wat je van mij mag verwachten? Dat hangt een beetje van je wensen af. Wil je een mooie brochure, dan zal ik deze voor je ontwerpen in InDesign. Wil je een uniforme huisstijl en deze doorvoeren op je verschillende social media kanalen? Ik maak ze voor je. Ben je op zoek naar de juiste tekst om jouw product of dienst te verkopen? Ik kijk je teksten na, ik kan deze voor je aanpassen en verbeteren of ik kan ze zelfs grotendeels voor je schrijven. Heb je gekozen voor een website? Grote kans dat ik deze ga vullen met content. Maar, mijn man en ik zijn niet voor niets samen gaan werken. We slaan samen de handen ineen en sparren regelmatig over de beste oplossingen voor jouw wensen. Aan websites werken we dan ook vaak samen. Je komt mij dus zeker tegen en ik help je graag met allerlei communicatie vraagstukken, creatieve ideeën en briljante oplossingen.

Mijn skills

PhotoShop

InDesign

WordPress

Fotografie

Communicatie

Advies

Meer weten over mij?