Ik ben Lex

Mijn naam is Lex van den Brandt en voor De Stijlmakers ben ik de drijvende kracht achter de functionaliteiten op de website. Uiteraard denk ik ook conceptueel graag met je mee en samen zorgen wij voor een website waar jij blij van wordt. Ik heb de opleiding ICT Media Design aan de Fontys te Eindhoven gevolgd waarbij ik mijzelf zowel op Front-End Development, Back-End Development en User Experience heb georiƫnteerd. Dankzij mijn ervaring in het vak kan ik uitstekend helpen bij technische en complexere vraagstukken op het gebied van websites en webwinkels.

Mijn sterke punten

Codering

Als je een vorm van maatwerk wilt op je website, dan schrijf ik hiervoor grotendeels de code. Zo bouw ik complete maatwerk websites, van een onepager website tot aan een complete webwinkel met duizenden producten. Wat je vraagstuk ook is, met code is bijna alles te maken en ik denk graag met je mee.

Design

Dankzij mijn opleiding ICT-Media Design aan de Fontys heb ik geleerd hoe je een mooi en functioneel ontwerp maakt voor een website, dashboard of bijvoorbeeld een webwinkel. Ook logo’s ontwerp ik met veel plezier in Illustrator. Ik vind het dan ook heel erg leuk om met een nieuw ontwerp te komen.

Onderhoud

Als je een website hebt waar je trots op bent, dan wil je waarschijnlijk ook dat deze goed en functioneel blijft werken. Ik ben daarom ook veel bezig met de technische kant van een website, waardoor deze optimaal blijft werken. Zo voer ik updates uit en zorg ik ervoor dat je website helemaal up to date blijft.

Mijn rol bij De Stijlmakers

Waarschijnlijk tref je mij achter mijn laptop aan, want ik ben vooral druk met het schrijven van code. Maatwerk websites bouw ik helemaal vanuit het niks tot een complete website. Bij een WordPress website optimaliseer ik de opgebouwde basis en zorg ik dat deze ook goed en responsive werkt. Ik houd mij ook bezig met o.a. hosting en domeinen en realiseer het technische stuk achter de website. Daarnaast zorg ik dat de websites ook goed blijven lopen door regelmatig onderhoud uit te voeren. Heb je gecompliceerde vragen over webwinkels, portals of maatwerk websites, dan ben ik degene met wie je aan tafel gaat zitten. Maar, denk niet dat ik alleen maar naar een hele lap codering zit te staren, want ik maak ook gerust een compleet ontwerp in Photoshop. Ook het ontwerpen van logo’s neem ik op mij. Meedenken met jouw vraagstuk maakt mij enorm enthousiast en vind ik een toffe uitdaging.

Mijn skills

HTML

CSS

PHP

JavaScript

PhotoShop

Illustrator

Meer weten over mij?